ESEMÉNYNAPTÁR

January 2021
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

szgyf_banner.jpg

Az intézmény által nyújtott szolgáltatások:

  1. Az Intézmény biztosítja az ellátottak számára az egészségi- és mentális állapotukhoz, korukhoz igazodó, biztonságos lakhatást.
  2. Fő szakmai tevékenységünk az ápolás-gondozás. Munkánkat úgy szervezzük, hogy a feladat elvégzése minél hatékonyabb és eredményesebb legyen.
  3. Az Intézmény a teljes ellátás részeként napi ötszöri – orvosi javaslatra diétás – étkezést biztosít, ebből naponta egy alkalommal meleg ebédet, hetente két alkalommal meleg vacsorát.
    A járóképes ellátottak az intézmény éttermeiben fogyasztják el az ételt, a fekvőket, ill. ágyhoz kötötteket a lakószobájukban a gondozónők szolgálják ki és segítik a kulturált étkezésben. Intézményen kívüli programok esetén hideg élelmiszer csomagot biztosítunk.
  4. Az ellátást igénybe vevő saját ruházatát és textíliáját használja. A teljes körű ellátás részeként az intézmény biztosítja a három váltás fehérneműt, hálóruhát, két váltás felső ruházatot, cipőt, továbbá szükség szerint az ágyneműt, a személyi higiéniát biztosító textíliát, valamint a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket (szappan, tusfürdő, sampon, fogkefe, borotva, borotvahab).
    Az ellátottak saját ruházatának egyéni leltárba vételéről, megőrzéséről a ruházat, textília tisztántartásáról, javításáról, selejtezéséről, cseréjéről, a saját használatú ruha megjelöléséről az intézmény gondoskodik.
  5. Ellátottaink részére mentálhigiénés ellátás, programok, foglalkozások szervezése